Aanmelden Nazomertafel

Op woensdag 21 september van 17:00 tot ca 20:00 zal in de Lutherse Kerk aan de Hondstraat 14 in het centrum van Maastricht een Nazomertafel worden georganiseerd. Hierbij zijn buurtbewoners van de Binnenstad, Jekerkwartier en ander buurten van harte uitgenodigd om te genieten van een heerlijk nazomertafel. Onder het genot van hapjes, drankjes en livemuziek, kunt u kennis maken met de buurtbewoners en ondernemers en eventueel ideeën aankaarten of problemen die u in uw (woon)omgeving ervaart. Het is voor alle leeftijden. Neem gerust u kinderen mee.

In onderstaande formulier kunt u zich aanmelden, uiterlijk tot en met 18 september 2022. Nadat u zich heeft aangemeld, is het ook onze verwachting dat u komt. Mocht het toch blijken na aanmelding dat u verhinderd bent, laat het ons uiterlijk weten voor 20 september 2022 op info@buurtnetwerkbinnentad.nl

Het evenement is gratis, maar niet vrijblijvend. U kunt tevens ook aangeven met hoeveel kinderen onder de 13 jaar u wilt komen, zodat we ook voor hen iets kunnen organiseren. Het aanmeldformulier vindt u beneden. In het opmerkingen-veld kunt u aangeven of er speciale wensen zijn wat het eten betreft, zoals veganistisch of vegetarische hapjes. U kunt hierin ook eventueel ook uw voedselintolerantie aangegeven zoals lactose/gluten, koemelkallergie of iets dergelijks. Dan kan hiermee rekening worden gehouden. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging.

Aanmeldformulier Nazomertafel 21 september 2022

Lutherse Kerk

Cultureel podium Lutherse kerk

Hondstraat 14

6211 HX  MAASTRICHT